Sada ima najveću kuću na selu: Ceca iskeširala gomilu novca i renovirala svoju rodnu kuću u Žitorađi, pa se time pohvalila i na društvenim mrežama- U ovom dvorcu žive njeni roditelji(FOTO)

0
1655

Konačno je prošla i cijela halabuka oko vjenčanja sina Cece Ražnatović, Veljka i njegove odabranice, a mora se priznati da je ovaj događaj podigao baš veliku prašinu u cijeloj regiji i da su mediji kao nikada prije ispratili sva dešavanja oko ovoga vjenčanja kojeg su i nazvali ”svadba decenije”.

Mada se sumiraju utisci još uvijek, sve je gotovo, i sada i Ceca može malo da odmori i da odahne, te da se posveti svojoj karijeri i porodici, a možda je i pravo vrijeme za neki novi materijal sa kojim bi obradovala sve svoje fanove.

Za Cecu se zna da je uvijek bila ponosna na svoje porijeklo i da nikada nije krila da je rodom iz sela Žitorađe u kojem još uvijek žive njeni roditelji. Zna se da je Ceca uvijek držala do porodice i da joj je porodica uvijek bila na prvome mjestu, a ne tako davno je na društvenim mrežama objavila nekoliko fotografija na kojima je pokazala svoju kuću iz rodnoga sela, kuću u kojoj je odrasla. Vidljivo je da je kuća renovirana i da je u nju dosta uloženo, pa stoga nije lako razaznati kako je sve to izgledalo dok je Ceca odrastala,, ali Cecini fanovi su ipak bili oduševljeni da Ceca sa njima dijeli ovako intimne stvari

Ceca uvijek voli da se pohvali da je njena kuća u Žitorađu najveća i najmodernija i posebno ističe da njeni roditelji nikada nisu ni razmišljali da žive negdje drugdje. Inače, Ceca je ne tako davno završila i sa renoviranjem bazena u svojoj kući na Dedinju, a najveći korisnik, kao što se vidi na nekim fotografijama je njen sin Veljko.