Sada ima 21. godinu: Iznenadit ćete se kada vidite kako izgleda ‘SUNCE’ iz Teletabisa (FOTO)

0
115

Vjerujemo, da od ovih mlađih generacija ne postoji dijete koje nije gledalo famoznu dječju seriju Teletabisi.

Poseban ostaje žal kada vidimo šta sve djeca danas gledaju, i da malo ko svoju djecu danas uči da odrasta na ovakvim serijalima i na likovima kakvi su bili Teletabisi.

Sada u crtanima i dječjim emisijama se na žalost najviše forsira neko nasilje sa kojim mala djeca odrastaju, pa stoga nije ni čudo da nam sa svakom generacijom dolaze sve agresivniji mladi ljudi sa sasvim malo empatije u sebi.

Nekada je svako dijete imalo svoga omiljenog Teletabisa, a vjerojatno se i vi sjećate koji je Teletabis bio vaš omiljeni. Njihova je popularnost bila svjetska, pa su svi roditelji, prije ili kasnije morali da kupe neku igračku Teletabisa svojoj djeci. Mnogo je zarade bilo i na video kasetama ovih popularnih dječjih likova, a znali su dosta često gostovati i sa raznim predstavama u mnogim zemljama svijeta.

Još jedan od likova koji je svakako bio upečatljiv jeste sunce koje se pojavljivalo na početku i kraju epizode. To sunce je u stvari bila jedna beba. Vjerujemo da ste se barem nekada zapitali šta li ta mala beba radi danas?

Ta beba danas ima 21 godinu, a njeno ime je Jess Smith. Ostala je upečatljiva po tome što je bila nasmijana beba, a producenti ove dječje serije su je otkrili kada je imala 9 mjeseci. Njen osmijeh je ostao isti. Pogledajte kako ona danas izgleda:

Vrijeme zaista leti, a kao da je jučer bilo kada je ova serija emitovana. Ali kada vidimo kako su naša djeca odrasla, onda nam je jasno da je i ta mala beba morala jednoga dana da postane ovako lijepa djevojka.