Sad se bahati milionima, a JELA HLJEB OD 3 dana! EVO gdje je odrasla, kupala se u plastičnoj kadi u dvorištu, a sada đakuzi na svakom spratu(FOTO)

0

Seka Aleksić je vjerovatno najbolja pjevačica pored Cece Ražnatović i Jelene Karleuše. U posljednjih 15 godina veliki broj hitova je iza nje. Danas živi u velikoj raskoši, i rasipa se sa novcima u velikoj vili koju je izgradila sa suprugom veljkom. Pobjegla je iz Beograda, i svi po Instagramu gledaju raskoš i bahaćenje koja ona nudi svaki dan svoga života.Ono što rijetko ko zna, jeste to, kako je ona ranije živjela i u kakvim je uslovima odrasla. Ne voli to da spominje, zato javnost i nije upućena kakav je zapravo život bio Seke Aleksić. Međutim, novinari jednog srpskog portala su pronašli mjesto gdje je to zapravo odrasla Seka Aleksić. Ono što su zatekli tamo je živi užas od kuće, propao krov, duboka trava i srušena ograda koja se bukvalno raspadala. 

Ovo mjesto je nadomak Zvornika u Bosni i Hercegovini, ali je početkom ratnih dešavanja 1992 godine prebjegla u Srbiju, tačnije u Šabac, gdje je i odrasla, ali i završila osnovnu školu. Vjerovali ili ne, nisu imali gdje spavati, ona je spavala u školi, dok su se roditelji snalazili kako su zanli i umjeli. Tek su nakon 2 mjeseca, dobili ovu trošnu kućicu na korištenje.Na ruku im nikako nije išlo to što je otac bio alkoholičar, zato je majci pomagala u kućanskim poslovima i da zarade koji dinar. Nisu imali wc, pa su se kupali u plastičnoj kadi u dvorištu, a zimi bi jedva imali drva za grijanje. Međutim, Seka danas ima luksuz i bogatstvo, i nije zaboravila odakle je i ko je zapravo ona.