SA SAMO 4 GODINE POSTALE MILIONERKE, A DANAS ŠOKIRAJU IZGLEDOM: Niko nije toliko uništio svoj život kao njih dve! (FOTO)

0

Često čujemo o tome koliko se holivudskih zvijezda predoziralo drogama ili ih vidimo kako se podvrgavaju raznim plastičnim operacijama kako bi ostale privlačne. Danas vam donosimo dvije sestre blizanke najbogatijih svjetskih pop zvijezda, koje u show business nisu kročile više od petnaest godina. Odrasli su bogati, a danas su još bogatiji.

Riječ je o dječjim glumicama i zvijezdama Ashley i Mary-Kate Olsen, koje su danas multimilijunaši, a njihovo se bogatstvo procjenjuje na stotine milijuna dolara, sve od glume i produkcije, budući da su posjedovali sve svoje filmske produkcijske kuće tijekom godina do video igrica. Tvrtka Double Star Entertainment postoji već skoro tri desetljeća, a sestre Olsen ključne su članice te tvrtke koja ostvaruje ogroman profit za cijelo njihovo carstvo.

Oni su također dio modne industrije, nekoć su modne stilove koji su bili boho, pa čak i beskućnici. Iako su popularne i poprilično imućne, ove dvije sestre se godinama već skrivaju od kamera i medija i ne mogu baš da ih podnesu, s obzirom da su pred kamerama još otkako su imale samo šest mjeseci.