Sa 14 godina se pojavila u Zvezdama Granda i oduvala sve, a sad ima 19 godina – kad se Ajša skinula u bikini, svima je dah zastao

0

Ajša Kapetanović prije par godina bila je učesnik u Zvezdama Granda te se pojavila sa 13 godina a sezonu završila na trećoj poziciji sa 14 godina. Bila je u sezoni kada je pobjenik bio Mirza Selimović.

 

Tada je sve oduvala, pejvala je pjesme Zorice Brunclik, Snežane Đurišić i mnogobrojne druge narodne hitove, a najupečatljivija je bila kada je pjevala od Hanke Paldum Mojoj Majci. Svi su s pitali onda šta je s nje, a mi kako znamo otišla u Njemačku da radi kao meidicnska sestra te s vremena na vrijeme pjeva.

Sada vam ostavljamo video ovdje da vidit samo kako je to izgledalo kada je pjevala prije par godina u popularnoj muzčkoj emisiji Zvezde Granda.

A isod vam ostavljamo slike kako pet godina poslije ona pozira u bikiniju , te na  recite šta vi mislite o ovoj slici. Dopada li vam se kako sada Ajša izgleda ili ne? Recite miljenje, nadamo se da vam se dopada Ajša koja sada ima već 19 godina i zaista dobro izgleda.