Ruže će vam cvjetati čitavog ljeta, nikad ljepše i veće neće biti: Uzmite samo koru ove voćke i čitav komšiluk će vam zavidjeti!

0

Za sve vas koji ste ljubitelji cvijeća koji ga gajite u svojim vrtovima, donosimo vam trik koji će da vam pomogne da vaš vrt ili balkon biti prepun preivnihruža, a a to sve vam neće biti potrebno ddatno gnojivo. Dobar učinak možete napraviti sa korom od anane jer ona dodatno hrai biljku, a ujedno će je zaštiti od nekih oboljenja.  Kada pjedete bananu njenu koru ćete da iskoritite tako da je zakopate u zemlju u blizini korjena ruže te tako će ona hraniti cvijet. Kada kora banane krene da trune davati će ruži sve potrebne sastjke kako bi ona bila ljepša i zdravija.

Banane su kao voće inače dosta zdrave i hranjive te e mogu koristi na mnogo različitih načina, a osobno njena kora može pomoći osim kod hranidbe biljaka, kod izbjeljivanaj zuba, glancanja namještaja. Banane su voće koje u sebi imaju 20 posto ugljikohidrata i to tri prirodna šećera: saharozu, fruktozu i glukozu.