Ruska doktorica tvrdi da smrt dolazi iz crijeva: Puna su mrtvih parazita: A evo kako da ih očistite od hrane koja je zlo!

0

Njeno je ime Marva Vagaršakovna Oganjan i ona iza sebe ima 45 godina rada u laboratoriji, a inače je poznata ruska biohemičarka i doktor prirodne medicine. Osnova njenih teorija se zasniva na proučavanju modernih bolesti i njihovih uzroka, kao što je rak, hipertenzija, alergije, dijabetes i druge bolesti, a koje današnja medicina naziva bolestima načina života. A Marva ima neka pravila koja bi trebali svi mi da slijedimo da bi imali zdravo tijelo i bistar um.

1. Izbor hrane- svakako da niko od nas ne želi da bude bolestan, a po Marvi, prilagođavanjem svoje ishrane promijenit ćete i čitav svoj život, te dodaje da se uz adekvatnu hranu ne mijenja samo stanje organizma već i psihe

2. Moderna medicina ne liječi bolest, već njene simptome, a po njoj simptomi ne mogu da se izliječe do kraja već samo mogu da se uspore ili umire na neko vrijeme, da bi se kasnije javili u istoj ili nekoj novoj formi, a tada bolest najčešće ima tendenciju da postane hroničnom, te da e pretvori u neku drugu, često i goru bolest, pa o tome Marva kaže sljedeće:

” Na primjer, ako ste kao dijete često patili od upala pluća, nije čudo ako vam se u 35. formira rak dojke. Takve transformacije bolesti iz jedne u drugu su prirodne. Zapamtite, sve što vas je mučilo u djetinjstvu, pojaviti će se u odraslom dobu kad tad, u nekom obliku 

3. Smrt dolazi iz crijeva, i za to Marva ima objašnjenje koje izgleda ovako: ”Da se opet vratimo na djetinjstvo. Od čega djeca još boluju, osim prehlada i upala grla? Tu su ovčije boginje, zauške, rubeole i tako dalje, koje se klasificiraju kao dječje bolesti, jer se većinom obole u djetinjstvu, jer ih je u odraslom dobu teže podnijeti.

Ostatak teksta možete pročitati OVDJE