RUSIJA U NEVJERICI- PRVI ČOVJEK RUSIJE TEŠKO OBOLIO- Evo kada bi trebao da podnese ostavku

0

Poznto je da u Americi traju prijesednički izbori. I dok cijeli svijet gleda prema Americi , na drugom kraju svijeta , u Rusiji , situacija nije nimalo dobra. Na čelu Rusije već dugi niz godina je Vladimir Putin , kao neprikosnovena politička figura.

 

Podijeljena su mišljenja u vezi njegove vlasti , tako da se smatra da ga se više Rusa boji , nego što ga voli i podržava. Ipak , mora se priznati da je on za vrijeme svoje vladavine , od Rusije stvorio veoma moćnu zemlju , te nijedna bitna stvar u svijetu se ne može rješavati bez Rusije.

Kako doznajemo , Putin sa početkom 2021.godine , ima namjeru da završi svoju političku karijeru , a navodno zbog lošeg zdravstvenog stanja , te kako mediji pišu , prvi čovjek Rusije , ima Parkinsonovu bolest. Njegova bivša djevojka Alina Kabaeva koja ima 37 godina , ga moli da odstupi sa predsjedničke pozicije , kako bi krenuo sa terapijama i oporavkom. Stručnjaci tvrde , da Putin već sada ima velikih problema , te da već duže vrijeme ne može da stane na noge , te mu se često i ruke tresu dok potpisuje neke dokumente. Ostaje nam da vidimo šta će se desiti početkom ove godine.