RUSIJA I KRAJ SVIJETA!- Proročanstvo svetog Serafima izaziva j*zu… (FOTO)

0

I u ovome tekstu ćemo se baviti nekim proročanstvima u koje vjeruje veliki broj ljudi, a posebno kako je sve teža situacija kada je rusko- ukrajinski konflikt u pitanju. Do prije nekoliko dana nam je dolazilo veoma malo vijesti iz Rusije, povodom akcija u Ukrajini, da bi prije par dana ruski predsjednik Putin donio odluku da se uvede djelomična mobilizacija za 300 hiljada aktivnih Rusa. Odmah nakon toga je aerodrom u Moskvi bio zatrpan ljudima koji su željeli što brže da napuste Rusiju, da bi već sljedećeg dana Putin naredio da se zabrani izlazak iz zemlje vojno sposobnim muškarcima

Kako je sam Putin rekao, Rusija se sada sprema na rat protiv cijelog Zapada, a odmah su na društvenim mrežama se pojavila neka proročanstva koja govore baš o ovoj situaciji, pa su se neki dosjetili i proročanstava koja su sabrana u djela Mitropolita Serafima. U njegovim proročanstvima se najviše govori o tome šta će se desiti sa Rusijom, te da neki događaji mogu da dovedu i do kraja svijeta: “Doći će vrijeme kada će Rusija biti raskomadana. Prvo će je podijeliti, a onda će početi da raznose njeno bogatstvo. Zapad će na svaki način pokušavati da potpomogne uništenje Rusije i predaju njenog istočnog dijela Kini. Daleki Istok će pasti u ruke Japancima.” Tu se i spominje kako će Kinezi početi da osvajaju Sibir i da će ženiti Ruskinje, a da će nakon toga Zapad stati na stranu Rusije:

“Mnoge zemlje će krenuti na Rusiju, ali će ona preživjeti kroz veliki gubitak njenih teritorija. Taj r*t, prorečen Svetim Pismo, donijeti će jedinstvo čovječanstva. Ljudi će shvatiti da će biti nemoguće da se nastavi, jer će drugačije pogin*ti svaka živa tvar. Izabrati će jednu vladu – ona će biti uvod za vladavinu antihrista. Tada će progoni Hrišćana početi…”.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE