Rozga se razgolitila pa podigla nogu visoko iznad glave! Seksi plavuša razgibanija od gimnastičarki! Fanovi ne kriju oduševljenje! (FOTO)

0
24

Hrvatska pjevačica Jelena Rozge je pored Severine Kojić sigurno jedna od najpopularnijih pjevačica regije, a koja dolazi iz Hrvatske.

Iako je uvijek bila jedna od onih, za razlku od Severine, koja nije gradila svoju karijeru na skandalima i aferama, i ona se u zadnje vrijeme odlučila, ako ništa više, da igra na kartu erotijke, pa su tako i njeni spotovi , svaki puta, sve više puni erotičnih scena i još uvijek, blage obnaženosti.

Ovih dana Jelena Rozga uveliko priprema svoj veliki povratak na regionalnu scenu, a to će prije pjesama očito prvo da uradi sa fotografijama, kojima je nedavno obradovala sve svoje fanove, koji svakako jedva čekaju da vide  novi projekat ove prelijepe plavuše iz Splita.

Rozga je odlučila da na svome Instagram profilu objavi nekoliko fotografija iz svoga novog spota, tj. Nekoliko kadrova, za pjesmu koju ovih dana užurbano sprema, a u samome snimanju, kao i na fotografijama je pokazala kako stoji i sa gimnastikiom.

Poznato je da je Jelena prije pjevanja bavila se baletom i očito da je mnogo znanja iz tih baletskih dana ostalo, pa se može upotrijebiti i u svrhe snimanja spota.

Jelena je već u nekim spotovima ali i u nastupima znala da pokaže koliko visoko može podići nogu, pa je i ovaj puta pokazala to svoje umijeće, da bi poslije objavila još nekoliko provokativnih fotografija, koje su svakako obradovale muški dio njenih fanova, mada ni žene nisu ostale ravnodušne.

“Deluješ opasno”, “Nedodirljiva”, “Svakim danom si sve ljepša”, samo su neki od komentara fanova koji su oduševljeni ovim Jeleninim izdanjem.