Rodićima opet stižu rode: Goca će svisnuti od muke: Šijan postaje otac, Bojana trudna, Veljko se odmah oglasio!

0

Trenutno jedan od najaktuelnijih ljubavnih parova u Srbiji su Bojana Rodić i Mirko Šijan. Njihova veza započela je nakon venčanja Bogdane i Veljka Ražnatovića, a Bojana je Bogdanina sestra koja izgleda vrlo atraktivno dok je Mirko sin Zorana Šijana, poznatog sportiste koji je u srpskoj javnosti poznatiji kao bivši suprug Goce Božinovske.
Ovo dvoje mladih ljudi nisu dugo u vezi, ali jako su zaljubljeni, što može vidjeti svako ko pogleda njihove zajedničke fotografije, koje često objavljuju na Instagramu i gdje su uvijek zagrljeni ili u bliskoj pozi.

Goca Božinovska govorila je i o njihovoj vezi, vjerujući da Mirko još uvijek nije zreo za tako ozbiljnu vezu i da se nada da neće učiniti nešto glupo što bi mu sve upropastilo. S druge strane, čini se da mu je zaista stalo do Bojane i da je voli, pa je moguće da se njih dvoje odluče otići korak dalje u svojoj vezi, odnosno da stanu na ludi kamen i da se konačnu uzmu. Na proslavu rođenja malenog sestrića Željka Ražnatovića, Bojana je došla u pratnji sa Mirkom, koji je bio toliko pijan, da se zamalo srušio ispred ulaza u kuću.

Odmah nakon ovog slavlja, Mirko Šijan objavio je fotografiju na kojoj se Bojana i on strastveno ljube a dobili su mnoštvo komentara, od kojih je najzanimljiviji onaj koji je ostavio Veljko. Napisao je da očekuju sparing partnera, aludirajući na novu prinovu porodice Rodić, na šta mu je Mirko odgovorio da prvo mora naučiti igrati CS-a, a potom će imati partnera. Dakle, za sada ništa nije potvrđeno kada je u pitanju nova beba.