ROĐENDAN OD 100.000 EURA, evo šta su PRIJA I FILIP priredili SINU: BRDO POKLONA I TORTI, proslava o kojoj bruje svi! (FOTO)

0

Iako su prošle godine zbog pandemije korona virusa bili primorani da otkažu proslavu prvog rođendana svog sina, Aleksandra Prijović i Filip Živojinović su ove godine riješili da ga obilježe i proslave i to u najužem krugu ljudi.

Moramo podsjetiti da se spekulisalo da je proslava prvog rođendana trebala da košta nevjerovatnih 100 hiljada eura, a sada su se roditelji malog Aleksandra oprijedijelili za intimniju i malo mirniju atmosferu u kojoj je njihov nasljednik uživao.

Pjevačica je na svom Instagram profilu podijelila neke detalje i pokazala kako su dekorisali prostor, ali i slikala čak tri torte koje su izgledaje preukusno.

Poslije toga, Aleksandra je snimila i brdo poklona koje je njen sin nestrpljivo i sa velikim oduševljenjem otvarao. Iako su planirali napraviti intimniju proslavu, proslava je bila sve samo ne skromna i intimna. Bili su tu baloni, torte i pregršt poklona.

Sada pogledajte kako su Živojinovići proslavili drugi rođendan svog sina jedinca.