REKLI JOJ DA IMA ZATVOR, A ONDA JE SMRAD OTKRIO ISTINU: 6 mjeseci nisu znali šta joj je, a ovo su simptomi koje je imala

0

U mjesecu januaru 2021. godine Melisa Ursini je osjetila prve bolove u stomaku a taj simptom nije mogla povezati ni sa čim. Bolovi su kako kaže bili skoro identični porođajnim bolovima i trajali su ćitavih 6 mjeseci pa se nakon ovog perioda ipak odlučila posavjetovati se sa ljekarom.

“Nisam često išla kod doktora, bila sam osoba koja nikada nije bila prehlađena ili bolesna. Čak sam se i u trudnoći sjajno osjećala”, rekla je ova mama jednog djeteta. Doktori su joj davali različite dijagnoze od toga da ima zatvor, pa onda parazite a na kraju je ipak bila ona najgora dijagnoza raka debelog crijeva koju su ustanovili prošle godine u julu mjesecu.

I pored vremena koje je prošlo nije ustanovljen konkretan uzrok karcinoma na kolorektalnom području ali studija koja su se obavljala u ovom segmetu ustanovila su kako je bolest široko zastupljena u zemljama čija je ishrana ljudi preobilna mastima a vrlo malo konzumiraju vlanka.