Rekla je djevojci svoga sina da je on vara na sve strane: Ali odgovor koji je dobila od svoje buduće snajke nije nikako očekivala- Još nije sebi došla od njenih riječi (FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Zanimljivosti

Rekla je djevojci svoga sina da je on vara na sve strane: Ali odgovor koji je dobila od svoje buduće snajke nije nikako očekivala- Još nije sebi došla od njenih riječi (FOTO)

Opšte je poznato da se svekrve i snahe u principu ne slažu jer njihova ljubav koju imaju prema istom muškarcu, sinu i mužu dosta često nailazi na mnoge probleme, jer se te ljubavi često sukobljavaju, a svaka od njih želi da bude prioritetna u životu toga muškarca, odnosno sina i muža. Međutim ova je priča malo drugačija.

Kako je ova žena na društvenim mrežama napisala u svojoj ispovijesti, ona voli svoju  buduću snahu kao da je njena rođena kćerka  i bila je presretna kada je njen sin našao tako lijepu, pametnu, kulturnu i sofisticiranu ženu, te je kako je bila napisala, bila frapirana kada je došla u posjetu svome sinu kojeg je zatekla kako izlazi iz kupatila a za njim je izašla i jedna žena, koja nije bila njegova žena a njena snaha, već najbolja prijateljica njene snahe

”On se sav ukipio, pitao me što sam tako rano došla, znao je da iako mi je sin neću imati milosti. Odmah sam zvala njegovu djevojku na kafu, objasnila joj sve. Željela da je poštedim toga, žena sam i mislim da ni jedna žena ne zaslužuje biti prevarena.”

Ali, kako ova žena kaže, nije očekivala da će joj djevojka njenoga sina drsko reći kako je ona ista kao i sve druge svekrve, te da samo želi da razdvoji nju od njenoga sina, i da to nije očekivala od nje, kao i da džabe pokušava da je posvađa sa njenim sinom jer će se ona udati za njega bez obzira na sve, a još joj je na kraju rekla kako je jadna, jer je pokušala i da je posvađa sa najboljom prijateljicom, a na kraju svoje ispovijesti ova žena je rekla još i ovo:

‘Razočarana sam. Najvećim neuspjehom smatram što ga nisam vaspitala da bude pravi muškara, a nje mi je nekako žao jer će sve ovo morati saznati na bolniji način, možda kada već sve bude prekasno, kada se vjenčaju, dobiju djecu. Pokušala sam da je upozorim i čista mi je savjest. Htjela sam joj pomoći i moje namjere su bile dobre, to što je ona shvatila na drugačiji način nije moja stvar. Žao mi je jeste ali je sama sebi kriva.”

 

Oglasi – Advertisement