RASTALI SE Maja Ognjenović i Dača Ikodinović! Odbojkašica otišla od kuće pa poručila OVO! (FOTO)

0

Odbojkašica Maja Ognjenović i bivši vaterpolista Dača Ikodinović koji su u braku već više od šset godina i mnogi ih smatraju jednim od najzgodnijih parova. Njih dvoje se gotovo i ne razdvajaju, ljudi koji ih poznaju tvrde da je njihova veza sve jača i da se sve više vole, pa me iznenadilo kada je Maja na društvenim mrežama objavila slike s odmora u Italiji, bila je sama u gostima, bez muža.

Uslijedila su nagađanja da je sve krenulo po zlu i da je njihov brak u krizi.Mnoge je zanimalo gdje je Maja bila dok je sama razgledavala Italiju, ali saznali su da su Maja zajedno otišli u ovu prekrasnu zemlju. Iako nije njezin suprug, putovanje je bilo svrhovito, a ne samo turističko. S prijateljicom Gordanom Jarić otišla je na vjenčanje zajedničkih prijatelja Vuka i Ljubice.

Kako doznajemo, vjenčanje je održano u Toskani i trajalo je tri dana, a sudeći po fotografijama svi su se dobro zabavljali i objavljivali na društvenim mrežama. Sada je jasno da njen brak nije u krizi i da joj je i dalje Dača najveći oslonac u životu a vjerovatno je na ovom putovanju nije mogao pratiti zbog poslovnih obaveza koje ima u Beogradu.