Radnica iz firme me je koštala živaca i živaca: Ne znam kako da se opravdam ženi i kako da se oporavim- Ne zna da je ikome radnica napravila ovo što je meni moja zaposlenica – Kreacije Portal
Najnovije Zanimljivosti

Radnica iz firme me je koštala živaca i živaca: Ne znam kako da se opravdam ženi i kako da se oporavim- Ne zna da je ikome radnica napravila ovo što je meni moja zaposlenica

Muško ženski odnosi nikada nisu bili jednostavni, a nekako je to posebno komplikovano kada se radi o poslu i odnosu između kolega ili radnika i poslodavaca, jer se u tim odnosima mora paziti na svaku i najmanju sitnicu. A ako se kojim slučajem pojave emocije, onda to često ne izađe na ništa dobro, kao što se desilo i ovome vlasniku jedne firme koje je svoje iskustvo sa jednom od radnica podijelio i na društvenim mrežama:

”Privatnik sam i imam jednu malu firmu koja zapošljava 11 ljudi. Nije nešto naročito veliko ali je sasvim dovoljno da se može lijepo živjeti. Jedna od radnica me je pozvala sebi na ručak onako iz pristojnosti, barem sam ja tako mislio. Bila kod mene u firmi 3 godine, pa sam je uspio malo bolje upoznati, i činila se kao prijatna žena. Nakon malo razmišljanja prihvatio sam ponudu.”

Međutim, i ne sluteći šta ga čeka, on je sa sobom na ručak poveo i svoju suprugu, a to je bio potez koji ga je u neku ruku spasio, ali i dalje zakomplicirao cijelu stvar:

”Tako sam sa sobom pozvao i svoju ženu jer ne bi bilo primjereno da idem sam, mada joj nisam rekao da ću povesti suprugu, a i radnica je također u braku da nisam slutio da bi moglo nešto drugo biti osim ručka. Međutim, kada smo stigli pred kuću i pozvonili na vratima, dočekala nas je u donjem vešu. Ne mogu vam opisati taj izraz lica kada je na svojim vratima ugledala moju suprugu. Nakon što sam shvatio o čemu je riječ, odmah sam napustio kuću. Sutradan je dobila otkaz, ali sam joj ipak dao preporuku za jednu drugu firmu da je zaposle. I zbog toga sam zažalio.”

Taman kada je pomislio da je riješio svoj problem, sa ovom, sada već bivšom radnicom u firmi, stvar se još više zakomplicirala i on je ni kriv ni dužan još više nastradao:

”Nedugo nakon toga poslala mi je svoju golišavu fotografiju na Viber uz komentar “znala sam da me voliš”. Naravno kako to samo biva, nesreća nikad ne ide sama. Poruku je prvo pročitala moja supruga pa tek onda ja. Ne mogu vam opisati u kolikim sam problemima sada. Ne znam više kako da se pravdam ženi. Jedva sam joj objasnio da ono sa ručkom nije trebalo onako da se desi i da ja sa njom nemam ništa.”

Oglasi – Advertisement