Radila je mnogo godina i izljevala nokte: Jedan dan je skinula akril i nije mogla da vjeruje u šta gleda

0
59

Ona spada među najpopularnije blogerke ljepote na cijelom svijetu, te je njeno ime Amelija Perin koja je konstantno išla u jedan salon kako bi joj uradili nokte. Ipak, jedan dan je tamo otišla i nije nikako mogla ni slutiti šta će se dogoditi sljedeće. Sada ona uvijek ima na umu koliku je grešku napravila što je to uradila.

Na svome profilu na društvenim mrežama je ona objavila jednu fotografiju kako to sada njeni nokti izgledaju kada je skinula sav taj akril sa njih, a to je bio jedan prizor koji je ostavio mnoge ljude bez riječi. Zaista je bilo neprijatno gledati nešto ovako a svi je sada pitaju o tome akrilu koji se nalazio na njenim noktima. Nekada su svi to htjeli sami isprobati, ali ona je objavila fotografiju šta je to prava realnost i šta se to dogodilo sa njenim prirodnim noktima, ili tačnije šta je ostalo od njih.

Dosta stručnjaka koji se bave sa uljepšavanjem noktiju su rekli da ove stvari nisu nastale zbog toga što je imala akril na noktima, nego zbog toga što ga je nepravilno skidala. Upravo zbog toga je ona pokazala koliki je to primjer šta se može desiti ako se neka nestručna osoba bavi sa vašom ljepotom. Ovo svima treba biti primjer da nikada ne trebate ići kod nekog ko nije tako siguran u to što radi.

Vidi se da je na njenim noktima korištena jedna od jeftinijih i nekvalitetnijih vrsta akrila koji u sebi ima monomer, ili metil metakrilat. Te stvari nikako nisu sigurne za nokte iz razloga što se taj sastojak mnogo lijepi i da poslije bude skoro nemoguće da ga uklonite sa noktiju, a jedino ako to stručna osoba radi, onda je sigurno.