Radi Manojlović maćeha hoće da uzme kuću u njenome rodnom selu: Selo priča da je bacila čini na Radinog oca, a komšije su otkrile i ove stvari (FOTO)

0

Popularna pjevačica Rada Manojlović nikada nije krila da svoje rodne Čatereže voli najviše na svijetu i da koristi svaki slobodni trenutak da posjeti svoje rodno selo i svoga oca. Međutim, neki izvori otkrivaju da otkako je Radin otac Rade u kuću dove Suzanu, Radinu maćehu. Navodno, maćeha bi da Rade prepiše kuću na nju, a to, prema izvoru, veoma vrijeđa pjevačicu, a komšije od pjevačice su otkrile i ove stvari:

“Rada dolazi dosta slabije nego ranije, priča se po selu da ni ona ,a ni njena sestra nisu u sjajnim odnosima sa Redetovom ženom. Sad su se oko praznika izmirili, ali dve godine nisu pričale sa njom. Marija i Rada su jako dobre i vaspitane djevojke, ne smeta njima što im je otac našao ženu, naprotiv, sretne su zbog toga, jer ipak, svaka od njih je krenula svojim putem i lakše im je kad znaju da ima ko da brine za njega i bude tu.”

”Suzana se zamjerila njima zbog kuće, nagovarala je Radeta da je prepiše njoj, a Rada je ta koja je napravila i sve uložila u nju. Ma ona kakva je i kuću bi joj dala da treba, nego je pogodio taj neki bezobrazan stav. Pričalo se po selu i da radi Radetu o glavi, da mu baja nešto kako se to već kaže, baca neku magiju, vjerovatno su i za to saznale”

Sve komšije kažu da je Radin otac veoma dobar čovjek i da mu niko u selu nikada nije ništa rekao protiv njegovoga izbora žene, a isto je tako i sa njegovim kćerkama, a  i sama Rada je u nekoliko navrata istakla da joj je važno da njen otac bude sretan, a i da je svjesna da njene majke godinama nema, a nije dobro za njenoga oca da bude sam, s obzirom da i ona i njena sestra Maja imaju svoje živote i nisu svaki dan uz oca.