Rada Manojlović u središtu seksualnog skandala: Mladić platio 3.500 eura za noć sa njom, a onda kada se Rada pojavila na vratima, shvatio da je prevaren (FOTO)

0
2100

Jedan mladić iz Banja Luke koji je inače sin poznatog biznismena iz toga grada u BiH je platio nevjerojatnih 2.500 eura i pored toga još 1.000 eura za ruže da bi proveo samo jednu noć sa popularnom pjevačicom Radom Manojlović. Kako se doznalo, poznata pjevačica Rada nije imala nikakve veze sa ovim cijelim slučajem, niti sa elitnom prostitucijom, ali je ipak bila dijelom priče, barem imenom, u prevari ovoga mladog biznismena.

Njemu su poznati regionalni makroi obećali noć sa poznatom pjevačicom, za izvjesnu količinu novca, ali je u njegovu sobu došla potpuno druga djevojka, ali koja se zove Rada Manojlović, a kada je mladić vidio ko je ušao u njegovu sobu shvatio je da je bio veoma naivan i da je prevaren za popriličnu sumu novaca. Daljnja istraga je pokazala da određena grupa kriminalaca već neko vrijeme radi slične prevare i žrtve su im uvijek dobrostojeći muškarci od kojih bi uzimali novac a za uzvrat su im obećavali nezaboravnu noć sa nekom poznatom pjevačicom ili drugom poznatom ženskom osobom, da bi na kraju dovodili djevojke koje ili liče na te ženske osobe, ili se na kraju zovu kao ta osoba, kao u slučaju Rade Manojlović.

U vezi zadnjeg slučaja neke stvari je otkrio i izvor blizak slučaju koji je rekao i ovo: “On je bio jedan od redovnih klijenata u ovoj grupi, dolazio je u Beograd vikendima i nije nikada pitao za cijenu kada su djevojke u pitanju. Otac mu je uspješni biznismen i kum jednog poznatog političara RS-a. Najviše što je tražio jeste da mu dovedu jednu popularnu pjevačicu , ali su oni smislili ideju kako da ga prevare i da mu uzmu pare.”