RADA MANOJLOVIĆ U RASKOŠNOJ VJENČANICI, UDAJE SE? Objavila sliku, KOMENTARI PLJUŠTE

0

Pjevačica Rada Manojlović je svoje pratioce na društvenim mrežama  iznenadila , kada je objavila fotografiju u raskošnoj bijeloj vjenčanici. Prema pisanju domaćih medija , Radini najbliži smatraju  da je sada pravo vrijeme da se Radi skarsi , i da više ne treba da čeka da osnuje svoju porodicu.

 

Što se tiče kupovine stana , Radini bližnji prijatelji tvrde da Rada želi da kupi stan u istom mjetsu gdje i sad živi sa sestrom , jer se već navikla na ljude i smatra da dobar komšiluk ne treba mijenjati.Njen otac se nada da će se skućiti u Beogradu , jer su kuću u rodnom mjestu kompletno sredili i više nemaju šta da rade ni u kući ni okolo kuće. Rada je svom ocu poklonila i svoj stari automobil kada je sebi kupila novi.

 

Najveća želja Radinog oca je ta da svoju kćerku vidi u bijeloj vjenčanici , i da mu rodi unuke. Kada se to desi , niko sretniji od njega neće biti. Rada se često na svoj račun šali , pa je tako i sada na Instagramu objavila fotografiju , gdje je obučena u vjenčanicu i čeka svog dragog.