Rada i Haris zagrljeni objavili NAJLEPŠE VESTI, sve molitve su urodile plodom! Radin otac na ivici suza, DOČEKAO JE (FOTO)

0

Nakon što su odlučili da šestomesečnu vezu okončaju neretko su se Rada Manojlović i Haris Berković susretali sa pitanjem hoće li se po tom pitanju predomisliti. Romansa utemeljena na uzajamnoj strasti, ljubavi i poverenju po mišljenju fanova muzičkog para nije trbalo da bude osuđena na propast, stoga ne čudi što nade o pomirenju nikada nisu izbledele “Pomirili se Rada Manojlović i Haris Berković…” naslov je koji se već neko vreme iščekivao, a sudeći po najnovijim fotografijama bivših ljubavnika čini se da se to napokon i dogodilo.

Pevačica i pevač folk muzike nastupali su pre par dana zajedno u Švedskoj, što im nije bila praksa dok su bili emotivno rastavljeni. U pauzama nastupa uslišili su molbu obožavateljke da se sa njom slikaju, a tom prilikom zabeležena su njihova nasmejana i veruje se zaljubljena lica. Zaključak da su bivši ljubavnici odlučili da pruže još jednu šansu svom odnosu, sam se nametnuo, a činjenica je da ih ama baš ništa ne sprečava da nastave tamo gde su stali. Ostatatk čitajte ovde.