Račun iz Hrvatske začudio društvene mreže, pogledajte koliko su gosti platili kafu… (FOTO)

0

Tako je ponovno jedan račun začudio sve društvene mreže, a pogledajte koliko su na Jadranu platili kafu, prije nego naručite nešto u nekom ugostiteljskom objektu, pogotovo ako je riječ o nekom skupljem mjestu, pogledajte prvo cijene. Tako se neće neprijatno da osjećate kada vam konobar donese račun.

Naravno, nekada se može desiti da pogrešno otkucaju ili da vam donesu tuđu račun, i na to pripazite. Svakome se može da desi da pogriječi, pored toga postoje jako skupa mesta na kojima i obična kafa košta mnogo više nego što bismo to očekivali. Svi znamo da su na Jadranu cijene često takve da nam izazovu š0k, jednostavno je teško naći neći nešto što je prihvatljive cijene. Bilo da je hrana ili nei drugi proizdov u pitanju, da li vam se nekada desilo da se šokirate kada vam konobar donese račun? Kada je cifa na računu mnogo veća nego što se očekivali? Pogledajte sami koliko su na Jadranu platili kafu.

Kafe su očigledno tako skupe na Jadranu da su ih gosti na kraju platili skoro 200 kuna, a kada to pretvorimo u marke ona je iznos 50 KM. Zista preterivanj, a stoga dobro pazite na koja mjesta idete osim ako vam nije žao toliko platiti kafu.