Pukla bruka! Folk zvijezda ne priča mjesecima sa sinom: Brena istjerala Stefana iz stana!

0

Lepa Brena je veoma privržena porodici, a pogotovo kada su u pitanju Stefan i Viktor, koje je od malena vaspitala u patrijarhalnom duhu, vodeći računa da ih usmjeri na pravi put kada je riječ o odabiru djevojaka i budućih partnerki.


Mnoge pripadnice ljepšeg spola su pokušavale da osvoje nasljednike Brene i Slobodana Bobe Živojinovića, a da je pjevačicina riječ posljednja i da mora da se poštuje, dokazuju i spekulacije o njenim sve lošijim majčinskim odnosima sa sinom Stefanom i to zbog njegove nove djevojke Gabrijele Pejčev.

Mjesecima zaljubljeni par krije vezu zbog medijske pažnje, ali i razmirica koje nastaju usljed sve većeg neslaganja u stavovima gore spomenutih ličnosti.
Tenzija između Brene i Stefana je počela jošod čuvenog porodičnog odmora na Maldivima.
Nakon što su prodali svoj dio u “Grandu”, poznata porodica je krenula na putovanje od Pariza preko Dubaija do Maldiva.
Iako su Aleksandra, Filip i svi ostali odložili obaveze, Stefan je ipak insistirao da se pridruži nešto kasnije jer nije htio da otkazuje svoje nastupe.
On je na početku muzičke karijere i odgovorno shvata svoj posao, a Brena je primijetila da je Stefan promijenio ponašanje, ali nije znala zbog čega.


Stefan je u tom periodu bio još na početku veze s Gabi i zaljubljen do ušiju, te je pokazivao da ga ništa ne interesuje, osim da se osami.
Izbjegavao je planove o porodičnim ljetovanjima koja su tradicija u ovoj porodici, te i odlaske na njihova okupljanja i sve ono što se podrazumijevalo oduvijek kod njih.
Distancirao se od majke, a to se njoj uopšte nije dopadalo. Tada Brena nije znala za Gabrijelu

Za nastavk kliknite OVDJE