Prvo sam rekla: Dobrodošao Ražnatoviću! Ceca oduševljena što je dobila unuka, a evo kako je Bogdana! – Kreacije Portal
Uncategorized

Prvo sam rekla: Dobrodošao Ražnatoviću! Ceca oduševljena što je dobila unuka, a evo kako je Bogdana!

Svetlana Ceca Ražnatović dobila je unuka Željka, a sada je i prvi put otkrila kako se osjeća.
Bogdana i Veljko Ražnatović dobili su svoje prvo dijete, a ponosna baka je izašla ispred svog doma na Dedinju kako bi iznijela sve porodične detalje, obučena u svijetlo odijelo i kao i uvijek savršeno dotjerana.

 

Vedra je beba i zdrava. Stvarno nema veće sreće. To je jedan dar te kruna za porodicu. Malo nam fali privatnosti, ako se slažete sa mnom. Dosta sam na vezi sa Bogdanom, ima lajv prenos, sve je obaviještena, rekla je Ceca i priznala kako mala beba liči na njenog sina Veljka.
Mnogo je lijepo osjećanje, ovo je prosto blagoslov od Boga. Ovo je još jedno moje dijete i ja jedva čekam da ga uzmem u ruke. Veljko se jedva suzdržao, Anastasija se rasplakala, ali ja sam rekla: Dobrodošao Ražnatoviću. Nadam se i da ću dočekati mnogo unuka i praunuka. Željku ću da poklonim cijelu sebe, svoju ljubav. Što vas to zanima, da li će biti igračka, dukat? Djeca traže i mnogo skuplje, dodala je Ceca te objasnila i da joj nije smetalo što je baba, već joj se nije samo svidio kadar kada ju je njena kćerka Anastasija snimala.

“Ja sam Željkova baka, nisam vaša”, opet je ponovila Veljkova majka.

Oglasi – Advertisement