PRVA ZAJEDNIČKA FOTKA ANASTASIJE I GUDELJA I TO NA VASKRS: Pevačica i fudbaler uživaju u ljubavi, a evo na kom mestu! (FOTO)

0

Nedavno je u medijima odjeknula vest da su Anastasija Ražnatović i njen dečko Đorđe prekinuli svoju dugogodišnju vezu, te da ona ima novog dečka. Naime, ispostavilo se da je ona započela svoju vezu sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom.

 

Na početku je bilo dosta polemike oko njihove veze, da li jesu ili nisu zajedno, ali su nedavno potvrdili svoju vezu na društvenim mrežama. Oboje su objavili istu fotografiju na svojim instagram profilima na kojoj se samo vide njihove patike. Nemanja inače igra u Španiji gde i boravi, ali je došao da zajedno proslavi Vaskrs sa Anastasijom.

Pre nekoliko dana, Anastasija se vratila iz Španije gde je bila određeni period, a dok je Nemanja bio zauzet oko treninga i utakmica, ona je vreme provodila sa njegovom sestrom Vanjom. Vanja je također jedan od znakova da je s njihovom vezom sve uredu, a šuška se i da će nakon fudbalske sezone Nemanja doći u Beograd da upozna Anastasijinu porodicu.