Prva svađa u novoj sezoni Zvezda Granda: Marija napala Đorđa Davida zbog neprofesionalnog ponašanja, a na sve to je Jelena izjavila” Mi u žiriju nosimo pelene, ko Kinezi”

0
127

Počela je i nova sezona Zvezda Granda i odmah na samome početku, već u prvoj emisiji nove sezone je postalo žestoko i žustro, pa je došlo i do prvih polemika i svađa, i to, naravno, između pojedinih članova žirija.

Poznato je da Aca Lukas više nije član žirija Zvezda Granda, a da je na njegovo mjesto došao Đorđe David i baš je novi član ušao u prvu svađu i polemiku tokom prve emisije, čisto da probije led.

Nakon nastupa osamnaestogodišnje Monike, na samom početku “Zvezda Granda” prvi nesporazum stvorio se između Marije Šerifović i Đorđa Davida, iako je Jelena Karleuša prijetila da će mu “zakuhati čorbu” za dobrodošlicu.

Naime, Jelene Karleuša je ovoj takmičarki, nakon njenog izvođenja pjesme ”Daire” dala DA, pa se pomislilo da će i Đorđe da krene Jeleninim putem, međutim on takmičarki nije dao glas za njenu izvedbu. Na sve to je Marija Šerifović skrenula pažnju Davidu da nije niti malo lijepo i da je nedopustivo da se ide u WC dok neko nastupa i izvodi svoje pjesme.

Zasmetalo je to Mariji mnogo, pa je Đorđa upitala kako će sada imati adekvatan odgovor ako ga Popović pita kako je takmičarka otpjevala pjesmu grupe Smak.

Na to se ubacila i Jelena koja je šalom htjela da smiri situaciju pa je poručila Đorđu da svi u žiriju nose pelene koje nabavljaju kod Kineza, upravo iz tih razloga, tako da po osam sati ne idu u WC.

David je zatim objasnio kako je čuo cijelu izvedbu i da su vjerovatno svi bili svjesni da on neće pasti na Smak, pa je pokušao objasniti takmičarki da je odabrala lošu pjesmu, koja joj je samo istakla falševe.

Naveo je i da je to bio najveći razlog zašto joj nije dao DA, i da je tu presjekao.