PRVA SLIKA BAKE SLAĐE SA TEK ROĐENIM UNUKOM: Prizor će vam rastopiti srca

0

Folk pjevač Radiša Trajković Đani , i njegova supruga Slađa Trajković , nedavno su postali djed i baka. Naime , njihov stariji sin Miloš , i njegova supruga Nina , dobili su sina Nikolu , koji je u njihov dom unio veliku radost. Ponosnu baku potpuno je razniježio dolazak prvenca , te je na svojim društvenim mrežama objavila i prvu fotografiju sa svojim unukom.

 

-Bakina duša- Napisala je Trajkovićka u opisu fotografije na Instagramu , i tako pokrenula niz pozitivnih komentara fanova. Inače je Slađa bila ta koja je odabrala ime za svog unuka , s obzirom da se njen vanbračni sin koji živi u Americi zove Nikola.

Poznato je da je Slađa također išla po snajku i unuka u bolnicu , a Đani ih je sačekao u kolima , nije ulazio u porodilište. Od silnog uzbuđenja snajka je zaboravila da popuni papirologiju pa se morala vratiti u bolnicu na sekund da završi formalnosti oko otpusta iz porodilišta. Nije moglo da prođe ni bez Đanijevih fanova , koji su se okupili ispred bolnice , puštali su Đanijeve pjesme uz povike: „Bravo Đani , čestitamo Familijo.“