Prva bračna noć mi se pretvorila u pravi pakao: Zbog onoga što mi je muž rekao takom vođenja ljubaci, satima sam plakala, KAKO DA PREĐEM PREKO TOGA…POMOZITE! (FOTO)

0

Svima nam je poznato da je venčanje veliki san svakog muškarca i žene, da to svi čekaju, kao i ta famozna prva bračna noć. Jedna žena je na ispovestima napisala jednu jako interesantnu priču, o kojoj se posle dosta pisali, spekulisalo, možemo slobodno da kažemo da je priča tte žene dala temu za razne devate ljudima.

Ono što moram da podelim sa vama jeste moje iskustvo, imam 26 godina a moj suprug ima 28, imali smo jako lepo venčanje, sve bilo organizovano do detalja, da navedem da smo četiri godine zajedno i da nismo nikada imali problema. Došlo je i do prve bračne noći, ja sam ljudi moji jedva čekala to, a on je mene da kažem čeko, bila sam ne vina i nisam željela ništa pre braka. Dok smo vodili ljuabv, on je rekao ime druge žene, sve mi je tada pokvario. PRošlo je 2 sedmice, gledam slike sa svadbe i plačem, ne znam šta da radim, pomozite mi, ovo je napisala jedna jako mlada devojka.