PROŠLO JE 27 GODINA OD KAKO JE GLUMILA NECINU UČITELJICU: Evo kako danas izgleda glumica iz serije ‘Srećni ljudi’ – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

PROŠLO JE 27 GODINA OD KAKO JE GLUMILA NECINU UČITELJICU: Evo kako danas izgleda glumica iz serije ‘Srećni ljudi’

Serija “Srećni ljudi” nikako ne gubi na aktuelnosti, te tako gledaoci i dalje uživaju gledajući epizode više od dvije i po decenije kasnije, a jedan od likova koji je svakako izazvao veliku pažnju je i učiteljica malog Nece koju je tumačila Ljiljana Đurić. Njena čuvena rečenica “Deco, ovo nije smešno” spada u red kultnih, a veliki broj kritičara su Ljiljanu pohvalili zbog njenog sjajnog prikaza stroge učiteljice čija fasada pada kada je dotaknu životne priče njenih đaka.

Nedavno gostujući u jednoj od emisija, Đurić je iznenadila veliki broj gledalaca činjenicom koliko se malo promijenila u odnosu na period od prije 27 godina. “U Šapcu sam odigrala jednu od mojih najdražih uloga. ova uloga nije važna jer sam ja dobila tri različite nagrade na tri festivala, ona je doživjela debakl u Sarajevu, i to sve radi privatnih svađa između glumaca. Ali tada sam ja odrasla” rekla je glumica.

Oglasi – Advertisement