Prošlo je 11 godina od kako je ovaj svijet napustio sin Marine Tucaković: Ušla je u njegovu sobu i pronašla ga mrtvog- Rezultate obdukcije nikada nije dobila, Marina otvorila dušu i priznala sve (FOTO)

0
867

Miloš Radulović je bio sin najpoznatijeg muzičkog para u Srbiji i na domaćoj javnoj sceni, Marine Tucaković i Aleksandra Fute Radulovića, koji je preminuo prije tačno 11 godina, a pronađen je u beživotnom stanju u njihovoj porodičnoj kući, da bi bio sahranjen poslije tri dana na Novom groblju u Beogradu.

Sama Marina nije godinama ni željela ni mogla da govori na ovu temu, sve do prošle godine kada je u svojoj ispovijesti otkrila kako je ona bila ta koja je pronašla mrtvo tijelo svoga sina, te kako joj je to najbolnija stvar koja joj se desila u životu, što je i razumljivo i to je nešto najgore što se može desiti bilo kojoj majci, a tada je Marina o ovoj temi rekla ovo:

”Ušla sam u Miloševu sobu i zatekla, to što jesam. Tada su mu bile samo 24 godine. Bilo je to prvog decembra. Uvijek sam se plašila da će mu se nešto desiti. Ode vam dijete sa školom na ekskurziju pa se plašite kako će stići. Uvijek strahujete za voljene” – rekla je ona u toj svojoj ispovijesti, pa je nastavila:

”Interesantno, tu noć, tako je bio veseo, toliko smo se smijali, zaista nisam mogla da predosjetim bilo šta loše. Koliko sam ranije iz straha predosjećala da će se desiti nešto loše i eto baš se desilo to čemu se tad zasigurno nisam nadala. Taj dan sam trebala u jednu emisiju kao žirija”

Miloš je legao na spavanje , ali nikad se više nije probudio. Kada je Marina pronašla njegovo tijelo, bio je sav modar, dok je hitna pomoć samo mogla ustanoviti smrt. A više na ovu temu možete da pročitate OVDJE