Proslavljeni glumac Mustafa Nadarević priznao da boluje od veoma teškog oboljenja: Ipak, snimanje serije ”Lud, zbunjen, normalan se nastavlja” (VIDEO) – Kreacije Portal
Najnovije Zanimljivosti

Proslavljeni glumac Mustafa Nadarević priznao da boluje od veoma teškog oboljenja: Ipak, snimanje serije ”Lud, zbunjen, normalan se nastavlja” (VIDEO)

Proslavljeni balkanski glumac Mustafa Nadarević je javno priznao da je veoma teško bolestan i da boluje od zloćudnog raka pluća, te se i sam uključio u akciju ”Udahni za život. Slavni glumac je iskreno progovorio o svojoj bolesti, ali je napomenuo i da čvrsto vjeruje da će bolest pobijediti, pa je novinarima rekao i ovo:

”Kad sam shvatio da je to dio života, da je bolest dio života, onda sam je prihvatio. Kad nešto prihvatiš s ljubavlju, onda se može pobijediti zloćudna bolest”- a ujedno je uputio i poruku svima koji pripadaju rizičnoj grupi za ovakvu bolest, odnosno dugogodišnjim pušačima, da nikako ne budu primitivni kao što je to on bio, te da se ne plaše doktora, jer je i on sam bio jedan od onih koji zaziru od doktora, te je vrlo važno da se čovjek kontroliše i na vrijeme pregleda, jer je onda i izlječivost bolesti moguća.

Povodom ove vijesti se javnosti obratio i scenarista popularne serije ”Lud , zbunjen, normalan” u kojoj Nadarević tumači glavni lik Izeta Fazlinovića te je rekao da će serija da ide i da se snima dok god Mustafa bude mogao da nosi teret snimanja i teškog glumačkoga posla, te da upravo rade na snimanju novih epizoda.

Dodao je i da se Mustafa trenutno dobro osjeća, te da je dobroga zdravlja, dobre energije, te on smatra da će snimanje serije ići dalje bez ikakvih problema. Otkrio je Isović i da su se Mustafini problemi povukli, i da na setu serije rade svi punom parom.

 

Oglasi – Advertisement