Prosidba kakve nigdje nema: Momak prešao preko 4000 kilometara kako bi tražio ruku od svoje djevojke…

0
15
Prosidba kakve nigdje nema: Momak prešao preko 4000 kilometara kako bi tražio ruku od svoje djevojke...
Prosidba kakve nigdje nema: Momak prešao preko 4000 kilometara kako bi tražio ruku od svoje djevojke...

Jedan vikend, Kristina je svog momka otpratila na aerodrom gdje joj je on govorio da ide provesti vikend sa svojim prijateljima. Prošlo je par mjeseci od kako je shvatila o čemu se zapravo radilo.

Njegov odlazak nije bio običan niti se otišao vidjeti sa svojim prijateljima nego je imalo u suštini drugačiju svrhu. Jedan period su proveli odvojeni i poslije tog perioda su trebali da se nađu na proslavi rođendana od njenog prijatelja gdje je njen momak bio pozvan.

Svi su znali šta ta proslava treba da znači ali Kristina nije imala pojma o čemu se zapravo radi. Njen voljeni momak Matthew je odlučio da joj pokaže jedan snimak gdje je bilo pravo značenje njegovog putovanja na “Vikend sa prijateljima”.

Dok je gledala taj snimak, sve više je bila izbezumljena a i dalje nije znala šta će slijediti poslije toga. Na tom snimku koji joj je pokazao je bila njena porodica a ona se pitala šta će njena porodicu sa njim.

Matthew je redom išao prema članovima njene porodice te od njih tražio njenu ruku da je zaprosi. Svaki od tih razgovora sa njenim članovima porodice je imao na snimku ali jedan član se posebno istakao.

To je bila baka od Kristine kojoj je on dao prsten, za kraj je ostavio nešto još više posebno. Otac od Kristine je preminuo prije nekog vremena a on je prešao hiljade kilometara kako bi i otišao na njegov grob.

Kristina i sama zna kako je zavoljela Matthewsa a to je bilo jer ju je podsjećao na njenog oca što je Matthewsa napravilo ponosnim i bila glavna motivacija kako bi uradio gest za nju.

Sve je ostalo iznenađenje za nju i onda je uslijedilo glavno pitanje koje bilo da li će se udati za njega.Sve je zabilježeno kamerom a taj video možete pogledati ispod i nadamo se da ćete ostati oduševljeni.

Pogledajte video: