Proročanstvo ovog vidovnjaka zaledilo svijet: Osveta će stići preko vode, sve će krenuti ubistvom poznatog BALKANSKOG političara

0
1480

Desetljeća prijetnji te napetosti na Bliskom Istoku kulminirale su prije par dana i to nakon perioda slavlja u hrišćanskom svijetu.

Sve je započelo od ove nove 2020. godine. U strahu od nuklearnog rata, mnogi su se sjetili proročanstava čuvenih Nostradamusa i Babe Vange, zaboravivši pritome na njemačkog jasnovidca Alojza Irlmaiera, koji je još 1950. govorio o tome kada će i kako početi zapravo početi Treći svjetski rat.
Na osnovu njegovih predviđanja tada, Treći svjetski rat vodit će se na Mediteranu i na Bliskom Istoku, a ovo područje će biti poprište sukoba glavnih svjetskih sila. Evo sad je već polako počelo, pa možemo da vidimo šta se dešava između Irana i SAD-a. Međutim, misterija je u njegovoj viziji a to je da će sve početi sa ubistvom na Balkanu, koje na sreću još nije postojalo.

Evo šta je tačno on rekao prije više od pola vijeka:


Svi će se pozivati na mir i poštenje, a odjednom će se desiti rat na Bliskom istoku koji će odjeknuti svijetom, velike mornaričke snage suočiti će se sa neprijateljem na Mediteranu te biće dosta vatre i situacija će biti veoma napeta. Osveta će uskoro nadvladati i veliku vodu. Međutim, Žuti Zmaj istovremeno će napasti Aljasku i Kanadu, ali na sreću neće stići jako daleko. Kada zlatni grad bude uništen, tada će početi i veliki rat. Godina prije samog rata biće veoma plodna te bogata godina. Rat će doći bez ikakvog upozorenja preko noći. Vidim veliku prašinu i vidim tri broja. Dvije osmice i jedna devetka, ja ne znam šta oni zapravo znače i ne znam datum ili vrijeme kada će se to dogoditi “, tvrdio je Irlmeier.