Progovorila i bivša kućna pomoćnica Lepe Brene: Godinama je radila za pjevačicu u njenoj vili i otkrila je detalje koji su zaprepastili Srbiju- Jednu joj stvar neće nikada zaboraviti (FOTO)

0

Kada su naše zvijezde estrade sa Balkana u pitanju, onda je javnosti interesantno baš sve što se tiče njihovih života , pa čak i one najbanalnije, ali i najbizarnije stvari koje su posebna poslastica za mnoge. Stoga nije niti malo lako biti javna i estradna ličnost i zadržati svoju privatnost jer sve prije i kasnije na neki način iscuri u javnost

Tako se ovih dana u medijima oglasila i kućna pomoćnica koja je godinama radila za Lepu Brenu u njenoj vili na Bežanijskoj kosi, a to je uradila jer je bijesna što se o Breni piše da je Cicija, pa je otkrila svoja iskustva u odnosu sa Brenom, a novinarima je rekla ovo:

”Vjerujte mi, Brena je izuzetna žena. Ona je bila prema mojoj porodici ista kao prema svojoj. Kad god bih završila sa poslom i krenula kući ona bi mi spremila hranu, voće, sokove, slatkiše. Nije htjela ni da čuje da idem praznih ruku, a to nema veze sa platom. O garderobi i da ne govorim. Čak je kupovala i kapute za mene i moje kćerke i davala nam odjeću za sve prilike”

 Ova žena je još i dodala da pojedini mediji na sve načine žele da ocrne Brenu iz ko zna kojih razloga i samo se pita ko im plaća da tako neistinito pišu o drugim ljudima, te je na kraju za svoju bivšu šeficu rekla i ovo:

”Zahvaljujući njoj, moja djeca su završila fakultete i sada imaju mogućnosti da sami zarade svoj hljeb” , te je dodala da bi i danas radila za Brenu da je nisu stigle godine i da se Brena čuje sa njom svako malo i uvijek je pita da li joj treba bilo šta.