Proglašena je i najljepša žena svijeta za 2019. godinu: Na listi 100 najljepših djevojaka našla se i jedna Srpkinja (VIDEO/FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Zanimljivosti

Proglašena je i najljepša žena svijeta za 2019. godinu: Na listi 100 najljepših djevojaka našla se i jedna Srpkinja (VIDEO/FOTO)

Kraj je godine, pa se samim time sumira sve ono što se napravilo u ovoj godini na izmaku, a kao i svake godine dolazi i do izbora i proglašenja najboljih, najljepših i najuspješnijih ljudi na raznim poljima, pa je tako i ove godine izabrana i najljepša žena svijeta prema izboru ”TC Candler”

Za najljepšu ženu na svijetu za 2019. godinu je izabrana južnokorejska pjevačica tajvanskoga porijekla Cuju, a ona je inače članica mega popularne  K-Pop grupe ”Twice” i ogromna je zvijezda u Južnoj Koreji, ali i u velikom dijelu Azije. Ovo proglašenje po ”TC Candleru” je započelo sada već davne 1990 godine, i smatra se da je to izbor u kojem ima najraznolikiji izbor ljepotica i ovaj izbor se donekle smatra i najmjerodavnijim.

 

Iza južnokorejke na drugome mjestu se našla Jael Šelbia, izraelska manekenka i glumica, dok je na trećem mjestu još jedna južnokorejka, i to pjevačica Lalisa Monban. Pobjednica od prošle godine Tilane Blondo se ovoga puta našla na i dalje izvrsnom četvrtom mjestu, a na listi od 100 najljepših lica na svijetu našla se i jedna djevojka iz Srbije, a radi se o prelijepoj Mariji Žeželj, koja je inače po zanimanju manekenka, youtuberka i pjevačica, i koja se sada već redovno nalazi na listama za najljepše žene svijeta, a na ovoj listi se našla na izvrsnom 81. mjestu.

 

Vjerujemo da će se većina muškaraca složiti sa ovim izborom, barem sa njenim samim vrhom, barem kada su lica djevojaka u pitanju, a za žene baš i nismo sigurni, one dosta često znaju naći zamjerku i tamo gdje je nema.

 

Oglasi – Advertisement