Profesoru(61) sam poslala svoj SELFI i pitala mogu li dobiti 3 iz matematike? Kad mi je stigao njegov odgovor, samo sam se SRUŠILA! ŠTA ČU SADA?

0

Koliko ste puta mogli dosad da slušate priču kako je neki stariji profesor (diskutabilnog izgleda) iskoristio svoju mladu učenicu / studenticu, sve uz obećanje da će je tako pustiti da položi?

Nažalost, takvih je slučajeva oduvijek bilo i bit će, ali je takođe jednako česta i situacija gdje profesorka zavede svog učenika / studenta iz istog razloga. Većinom su ti omladinci voljni to uraditi, a naročito djevojke, ali se generalno vodi jedna ogromna polemika zašto je to uopšte “trend”.


Jedan od razloga za ovakvo ponašanje mogu biti i idoli, međutim svi znamo kako su današnjim djevojkama najveći idoli upravo razne starlete i one šupljoglave plastične djevojke, pa je i logično da ih žele onda kopirati maksimalno, kako od stajlinga tako do njihovog ponašanja.

Koliko je situacija zapravo ozbiljna pokazuje i činjenica da mnoge već u srednjoj školi (a da ne govorimo na fakuletu) idu na razne plastične operacije, takođe se oblače veoma izazovno i takve neukusne pojavljuju se na časovima, što je ranije bilo nedopustivo.

Danas vam donosimo prepissku jedne srednjoškolke a koja je svom profesoru poslala jednu izazovnu fotografiju. Naime, profesor ima 61 godinu, pred penziju je, a ona mu je ispod slike napisala da li joj on može pokloniti trojku za kraj školske godine, pa je kao metod ubjeđenja iskoristila svoje atribute. Kada je poslala selfie dobila je odgovor kojem se definitivno nije nadala.