PROCURIO TAJNI SNIMAK TIJANE AJFON SA DVOJICOM: EVO šta su joj gurali(HAOS) – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

PROCURIO TAJNI SNIMAK TIJANE AJFON SA DVOJICOM: EVO šta su joj gurali(HAOS)

Tijana Ajfon je ponovo uspjela da se domogne naslovnih strana tabloida širom Balkana sa svojom velikom aferom koja je direktno povezana sa prostitucijom i to na međunarodnom nivou. Ovaj je put mislila da je sve prevarila, kada je aktivnosti prebacila u Bosnu i Hercegovinu i to za vrijeme pandemije korona virusa. Ona je na ilegalan način uspjevala da preko rijeke Drine, pod velom noći, prevlači djevojke do Bijeljina zbog prostitucije. Odličnom reakcijom privedeno je 26 muškaraca i 9 žena, a tom je prilikom otuđena velika količina novca, opojnih sredstava tipa kokaina i heroina.

Osim toga, tom prilikom je zaplijenjen i veliki broj vatrenog oružja. U njenom telefonu su pronađene prepiske koje su svjedočile ugovorenim poslovima u kojima je uzimala pola iznosa od djevojka koje je podvodila, a te cifre ni malo nisu bezazlene. Vikendi su im bili najskuplji kada su naplaćivali i po 3 hiljade eura. Usluge ovih djevojaka je koristio veliki broj poznatih osoba. Tijana je svoju slavu dosegla u rijaliti programima, a nakon toga je otvorila svoj kozmetički salon koji je bio odličan paravan za ono čime se Tijana zapravo bavila. I prethodne je godine kada je bila velika akcija u Srbiji kada je palo veliki broj imena, njeno ima je također bilo na toj listi.

Poznato je da se Tijana oprobala i u glumi, jer se nedavno pojavila u jednom spotu za pjesmu. Naziv pjesme glasi “Slatke Laži”, a u spotu se pojavljuju i Bane Čolak i Rade Aranđelović. U spotu je glumila Banetovu djevojku, a čitavu ulogu je sjajno iznijela. Kako je to sve skupa izgledalo, pogledajte u nastavku.

 

Oglasi – Advertisement