Procurio snimak Tijane Ajfon sa dvojicom: Zajedno se valjali, pogledajte šta joj rade (VIDEO)

0

Tijana Ajfon je postala jedna od najpoznatijih starleta Srbije u posljednjih nekoliko dana i to ni manje ni više nego zbog afere oko podvođenja djevojaka i hapšenja radi krivičnih djela korištenja opojnih sredstava i prostitucije. Ona je i ranije imala neke manje skandale iza sebe, ali je ovo zasigurno jedna od stvari koja joj je obilježila karijeru i život. Tijana se sada trenutno nalazi u pritvoru u Bijeljini, što je i dobila nakon molbe da je se tamo prebaci iz Doboja, kako bi je njeni mogli posjećivati.

Prije toga, Tijana je bila rijaliti zvijezda, a onda je otvorila i svoj kozmetički salon. Povremeno je radila i kao model za muzičke spotove, a u jednom trenutku se pojavila i u spotu Baneta Čolaka. Jedna od učesnica rijalitija, Jovana Tomić, među publikom poznatija kao Matora, otkrila je i da su Tijana i bane bili u intimnoj vezi neko kraće vrijeme. Zbog toga je Banetov novi spot za pjesmu “Slatke laži” doživio pravi bum na estradi, a u njemu su osim njih dvoje, pojavio i maneken Anđelo Ranković , koji je isto tako bio u rijalitiju. Oni su u spotu snimili i nekoliko scena koje su sve ostavile bez teksta, naročito provokativni snimci Tijane Ajfon.

Tijana se u spotu pojavila kao banetova djevojka, a nije poznato da li su baš u tom momentu bili u intimnoj vezi, jer se o njihovom privatnom životu jako malo znalo do tada. Iapk, u spotu možemo vidjeti u poprilično razuzdanom izdanju, a ravnodušnim nije ostavila ni Baneta koji se pored nje topio.