PRIZNALA MU EMOCIJE – Sakrili se od svih u dvorištu, mislili da ih niko neće čut: Otkrila šta oseća prema njemu, a tek njegova reakcija (VIDEO)

0

Da li znate zašto je Miljana Kulić bivša emotivna partnerka došla do diskvalifikacije? Upravo zbog ovakvih scena, ali sada Zola i Nevena nesmetano mogu jednog drugo da ljube, grle i da izjavljuju ljubav. U Zadruzi se svakodnevno dešavaju nove ljubavi, a ovo je jedna od onih ljubavi koja “tinja” koja još uvek nije dosegla vrhunac.

Tako su se oni sada osamili, sakrili se od svih u dvorište, kako smo istakli u samom naslovu, ali naravno da se od gledaoca nisu mogli sakriti, jer je ovaj video snimak jedan od najgledanjjih u ovoj sedmici. Jedno rugom su prizali emocije, Nevena je rkela Zzoli kako oseća nešto prema njemu jače, dok je Zola priznao da se plaši šta bi mu se moglo desiti između ostalog rečeno ako njih dvoje počnu vezu. Kako se može primetiti on je ostao u grču kako misli javnost od svoje prethodne veze i veruju svi da mu nije jednostavno otpočeti nešto novo u rijaliti programu.