Princ Harry je bio poznat kao veliki švaler, a sve njegove bivše su ga ostavile samo iz jednoga razloga (FOTO)

0

Veliku prašinu su podigli princ Harry i njegova žena vojvotkinja Meghan Markle sa svojim zahtjevom i željom da budu oslobođeni kraljevskih obaveza te da ih se pusti da budu finansijski nezavisni i van kraljevske porodice te da više vremena kao porodica provode u Sjevernoj Americi, a sada su se neki od medija prisjetili da je Harry sve do 2018. godine, kada je upoznao Meghan bio najpoželjniji neženja na svijetu

Kako su mediji istražili, ovaj je princ tokom svoga života zaveo mnoge žene, djevojke, a većina njih ga je napustila jer se nisu mogle nositi sa pritiskom i sa silnim pravilima koji idu uz kraljevsku porodicu,  a mnogi misle da je sve to razlogom zašto je i Meghan otišla nazad u svoju rodnu Kanadu, te zašto je ovaj kraljevski par odstupio sa svojih dužnosti.

Jedna od bivših ljubavi princa Harryja je bila i Florence Brudenell Bruce, a njih dvoje su bili zajedno u periodu kada je Harry bio pilot u britanskoj vojsci, ali je njihova veza, zbog Harryjevih obaveza  trajala veoma kratko, te je ona sreću našla  sa jednim bankarom. Chelsy Davy je žena sa kojom se Harry često svađao i mirio, a njihovo poznanstvo seže još iz školskih dana i sve je to trajalo skoro šest godina dok Chelsy nije shvatila da to ipak nije to.

Cressidi Bonas je djevojka za koju su skoro svi mislili da će postati članica kraljevske porodice, te da je njena udaja za Harryija samo pitanje vremena. Mediji su pratili svaki njen korak, ali je na kraju Cressidi shvatila da ne želi da se nosi sa tolikim pritiskom, nije željela medijsku pažnji niti da je prate na svakom koraku, pa je odlučila da prekine sa Harryjem jer je znala da pritisak može biti samo veći njenom eventualnom udajom za njega.  Slično se dogodilo i s Harryjevom vezom sa tv voditeljkom Caroline Flack.