PRINC HARI NIJE OTAC MALOG ARČIJA! DNK REZULTATI ŠOKIRALI SVE! MEGAN SE RASPLAKALA, HARI PREBLEDEO, KRALJICI POZLILO! EVO ŠTA SE DESILO! (FOTO)

0

Kako je već svima odavno poznato Megan i Hari ne žive u Velikoj Britaniji, zbog toga što su odlučili da im je sav taj kraljevski posao previše i da žele da imaju potpuno normalan život.

Tako su se razriješili svih dužnosti koje su imali i odselili su se. Oni su sada u Kaliforniji i tamo očito uživaju. Kako je to svima već poznato, njih dvoje imaju i sina Arčija, a princ je sve šokirao kada je gostujući u emisiji kod Oprah iznio da je Megan imala samoubilačke misli i to dok je bila u poodmakloj trudnoći sa njihovim sinom.

Njihovo gostovanje je posebno potreslo kraljevsku porodicu jer su i Megan i princ iznijeli neke detalje koji do sada nisu bili poznati javnsti.

Prema navodima neimenovanog izvora test kojem su podvrgli Megan je prvobitno pokazao da Hari nije otac njihovog djeteta, a poslije ovog saznanja njih dvoje su bili u šoku i nisu mogli vjerovati šta se tu dešava, ali kasnije je urađen još jedan test koji je ipak pokazao da je princ otac malog Arčija.