Primjetio je čudnu fleku na zidu svoga stana: Sve se slijevalo iz stana iznad njih, a tamo se desilo nešto jezivo (FOTO)

0
1049

Svi mi, koji živimo u većim ili manjim zgradama sa stanovima, dosta često dolazimo u situacije da nam komšije naprave neki problem, svjesno ili nesvjesno, iz nemara, nebrige ili nesretnim slučajem, ali u svakom slučaju, to nam zna prouzrokovati velike probleme, kada je naš stan u pitanju, posebno ako dođe do nekih eventualnih oštećenja ili štete, od poplave, radova po stanovima i sličnih stvari. Ali ono što se desilo Aj Mekrejdi iz Kanzasa ne bi poželjeli da se desi ni najgorem neprijatelju, a kamoli komšiji.

Ona kaže da je u jednome trenutku osjetio zaista grozan smrad u svome stanu, a razlog tome je bio očit kada se počela pojavljivati tamna tečnost na zidovima njegovog stana. On i njegova supruga su odmah pozvali domara, da provjeri o čemu se radi, a sumnjali su da sve potiče iz stana iznad njih, a na kraju su otkrili ono čega su se pribojavali.

U stanu iznad njih je pronađeno tijelo muškarca koji je umro u snu, ali se ispostavilo da je tijelo bilo u stanu više od sedam dana, a da nije bilo otkriveno i već se uveliko počelo raspadati, a sami time i smrdjeti, a na kraju se i Mekredi oglasio na društvenim mrežama te je opisao cijelu situaciju, koja nije niti malo prijatna. Pa je napisao kako mu je stan u posljednje vrijeme užasno smrdio, te da su na kraju otkrili kako je stanar iznad njega preminuo, ali da to niko nije otkrio najmanje sedam dana, a otkriveno je kada je njegova krv i tekućina tijela počela da se slijeva niz zidove njegovoga stana. Domari nisu mogli ništa da zaključe samo na osnovu tekućine, ali sve je bilo jasno kada su ušli u stan iznad njega i kada su zatekli beživotno tijelo komšije u stanju raspadanja