Prijovićka pre plastičnih operacija nije nikako ličila na sebe: Pojavila se nikad viđena slika koja je ŠOKIRALA JAVNOST – Da li je ovo stvarno ona? (FOTO)

0

Ono što moramo da kažemo jeste kako je Aleksandra Prijović pevačica o kojoj se svaki dan nešto piše. Naime, ona je neko ko je na sebe najviše pažnje privukao svojim vezama, a polse i udajom za Filipa. mnogi su komentarisali kako je ona uvek želela da se uda za nekoga ko je poznat i ko ima novca, da joj može omgućiti lagodan život i dobru karijeru, a gde češ boljeg od sina poznate Lepe Brene.

Prijovićka je rekla kako su joj ovi navodi smešni i kako su ljudi od početka njihove veze predviđali njihov kraj, a kad se udala, predviđali su razvo, ali oni su dobili sina i jako su sretni svojim životima. Sada je izašla slika koju mnogi nisu imali prilike da vide, na njoj se jasno vidi kako je nekada izgledala ova prelepa mlada dama. Kako vidite jedna stranica je na društvenim mrežama, koja se inače bavi takvim stvarima i postavlja slike za sve ljude sa estrada je objavila i Prijovićku, a mnogi je nisu mogli ni prpeoznati, i rekli su kako ne liči na sebe nikako.