Prije same maturske noći posvađala se sa momkom: Počela je da plače, a onda su joj po tijelu počele da joj se pojavljuju užasne fleke- Uhvatila ju je panika, ali je njena majka shvatila o čemu se radi (FOTO)

0

Poznato je da većina djevojaka, žena, u svakoj životnoj situaciji žele da izgledaju najbolje što je moguće, ali dosta često muškarci baš i nemaju razumijevanje za vrijeme koje žene potroše na svoje sređivanje, a tako nešto se desilo i ovoj djevojci koja je bila više nego uzbuđena zbog večeri koja joj je slijedila a u kojoj će obilježiti svoje završavanje školovanja, odnosno matursko veče. Sve djevojke se na tu noć trude da izgledaju najbolje moguće, sa savršenom frizurom i šminkom u besprijekornim večernjim haljinama, a neke od djevojka požele da im je na tu noć i ten malo tamniji, pa neke od njih idu u solarij, a neke koriste kreme za potamnjivanje kože.

Za kozmetički tretman je dobro da se prije njega posavjetujete i sa dermatologom, jer neki proizvodi mogu da naprave mnoge probleme sa vašom kožom, jer nije svačija koža ista i svačija koža ne reaguje isto na neke hemikalije. Tako je i ova djevojka koja se zove Skler nabavila sebi sredstvo za tamnjenje kože u spreju, ali desilo joj se to da je samo nekoliko sati prije maturske večeri se posvađala sa svojim dečkom. Tada je počela da malo histeriše i da plače, a od silnih suza počele su da joj se pojavljuju fleke na koži, i to na licu i na vratu.

Prvo ju je počela hvatati panika da joj je stres napravio nešto užasno od kože, ali ubrzo je shvatila da se radi o spreju kojeg je nanijela na kožu a koji nije otporan na tečnost, a posebno izgleda na ženske suze. Naravno da je sve na kraju morala da opere, kasnila je na maturu koliko je toliko čekala, a i posvađala se sa dečkom, ali je naučila bitnu stvar da se ne igra sa proizvodima o kojima ne zna ništa i koje nikada prije nije koristila a da se prije toga ne informira na pravi način