Prije neki dan me šef pozvao da idem sa njim na jedan poslovni put: Da sam znala šta me čeka, odavno bi pristala na takve stvari

0

Nisu niti malo rijetke situacije da se u nekim firmama, kompanijama ostvari neka prisnost između kolega, posebno između muških i ženskih kolega, a dota često zaposleni padaju na šarm svojih šefova, te često započinju afere sa njima, bez obzira da li je neko do njih u braku, a tako nešto govori i ova ispovijest jedne mlade žene na društvenim mrežama, koja je opisala svoj odnos a svojim šefom:

” U ponedjeljak me je šef pitao da idem sa njim na jedan seminar u drugi grad za vikend. Prvo sam malo razmišljala i na kraju sam pristala. Nisam ni ja očekivala ali se samo desilo ono što sam i pretpostavila. Ni sad ne mogu da vjerujem. Direktor je stariji od mene 20 godina, on ima 52 godine, ali je zaista jako dobar u krevetu. Po prvi put u životu sam osjetila ono nešto, jednostavno ne mogu da opišem riječima, naprosto je bilo fenomenalno.”

Dalje u nastavku ona opisuje kako se sve to dalje razvijalo za nju, te kako je počela da razmišlja da riskira sve u životu, i porodicu i djecu samo da bi bila sa šefom:

On je već nekoliko godina razveden, i dok smo uživali krevetu ponudio mi je da se preudam za njega. Rekao mi je da ostavim svu porodicu, muža, dvije kćerke i da se preselim kod njega. Rekla sam mu da ću ozbiljno razmisliti o toj ponudi koja nije ni malo loša. Ipak je on vlasnik i direktor firme. Da budem iskrena, istog bi se trenutka udala za njega jer u njegovom sam se zagrljaju po prvi put osjećala kao prava dama, imala sam osjećaj kao da je svijet moj, da mogu imati sve što poželim. Međutim malo me koče kćerke. Ona imaju samo 10 i 6 godina i mnogo su vezane za mene i za mog muža.”

Na kraju, ova mlada žena ostaje u nedoumici i pred velikom odlukom, koju će očito teško donijeti, a svoju priču je završila na ovaj način:

”Ne znam kako bi reagovale, ali opet sa druge strane nisu jedine kojima su se roditelji rastali, a novac bi sve to mogao malo da ublaži. Zaista ne znam šta da radim, skroz sam zbunjena. Osjećanja su mi u potpunosti pomiješana. Pružila mi se prilika u životu da uživam i to jednostavno ne želim da propustim.”