PRIJE HALJINA, BRADE I ŠTIKLI, BOŽO VREĆO NA POČETKU KARIJERE BIO JE NEPREPOZNATLJIV: Pravi muškarac, iznenadit ćete se kad vidite sliku (FOTO)

0

Božo Vrećo je popularni pjevač sevdalinki koji je za kratko vrijeme privukao ogromnu pažnju medija. Ovaj 35 – godičnji pjevač skrenuo je pažnju na sebe kako raskošnim glasom tako i svojom različitošću. Božo uglavnom nastupa u glamuroznim haljinama , dugom kosom , noktima i bradom.

Zbog svog nesvakidašnjeg stila oblačenja , mnogi su ga nazivali „bosanskom Končitom“. Amanogi su polemisali o njegovom polu , dok nedavno nije izjavio da je on i muško i žensko. Ono po čemu je Božo posebno oduševio javnost , jeste da otvoreno govori o svojoj seksualnosti , kao i o svom ljubavnom životu.

Božo je sa svojim pratiocima podijelio informaciju , da uskoro staje na „ludi kamen“ sa beograđaninom s kojim je već duže vrijeme u vezi. Božo je naime , ranije ove godien već pokazao kako izgleda sa kratkom kosom , kad je njegov novi izgled oduševio fanove , no malo ko ga se sjeća iz prve faze njegove karijere i malo ko bi ga uopće i prepoznao. Pa pogledajte kako je Božo prije izgledao.