Prijateljica je odala! Cecina prija Danijela na kafi razvezala jezik: Evo šta zaista misli o zetu Veljku i priji Ceci

0

Na beogradskoj pijaci na Mirijevu porodica Rdoić godinama ima tegz gdje prodaju piliće. Bogdanini roditelji Danijela i Bogdan nisu uvijek na tezgi jer imaju mnog posla i kod kuće te ih mijenja radnica Rada Ćoso koja je rekla da je porodica Rodić divna. Uvijek i kad gdo me neko pita za njih mogu samo da kažem sve najlješse te kaže Rada za sestre Boganu, Natašu i Bojanu da su jako vrijedne te da hće pomoći ili razvoze rbu ili se nekad nađu na pijaci te rade za tezgom.

Bogdana ne dolazi, jer je na prodoiljskom. Ona je htjela i sad da radi ali mislimo da to nije najbolje za nju jer je hladno. Otkila je da su njihboi svi radnici bili pozvani na svadbu ali iz privatnih razloga su bili spriječeni da dođu.

Na tezgi koja se nalazi do njhiove Mrica Vidović je rekla šta je Danijela Bogdanina majka reklauz kafu :” Ektra je zadovoljna sa svojim zetom i prijom te kompletnom porodicom Ražnatović. Momak je odličan stvarno, te kad Bogdana radi on dođe ujutro popije kafu s nama i onda ode kući ” rekla je Marica za medije.