Prija je zbog njega bežala od kuće sa 15 godina: Policija je vraćala, on joj je bio prva ljubav – SADA JE ON PROGOVORIO O SVEMU (FOTO)

0

Aleksandar Prijović je svima poznat po svom devojačkom prezimenu Prijović, a ona sada ima 26 godina i sina sa svojim voljenim suprugom Filipom. Ona je pre Filipa imala život, iako bi mnogi voljeli da je njen ljubavni život počeo upravo sa ovom vezom i da se tu završi zauvek.

Pevačica je pre Filipa imala kao i svaka druga devojka veze, a sada saznajemo kako možete da vidite u samom naslovu da je sa 15 godina imala toliko veliku ljubav da je želela da ode od kuće kako bi bila samo s njim, to se dešavalo većini dece u pubertetu kada se zaljubi. Ona je Momira Jovanovića želela pre Filipa za svog muža, imate prilike da vidite i kako on izgleda, ali sad se oboje smeju svojim potezima sigurno. Tako je on jednom prilikom rekao svoj komentar na sve to kada su ga mediji pitali: “Bili smo jako mladi, a kako se to kaže mladost – ludost”. To su bile jedine reči, a pogledajte ko je on.