Prihvatila se posla! Uzela paletu i presjekla ju na tri dijela a kada vidite šta je u pitanju i sami ćete napraviti isto…

0
20
Prihvatila se posla! Uzela paletu a kada vidite šta je u pitanju i sami ćete napraviti isto...
Prihvatila se posla! Uzela paletu a kada vidite šta je u pitanju i sami ćete napraviti isto...

Kada dođe proljeće onda je vrijeme da se prihvatite ukrašavanja svoga dvorišta i doma a to je jedna divna stvar kada imate svoje dvorište i kuću. Možete izmišljati razne ideje i načine na koje ćete ukrašavati svoje dvorište.

Stare materijale nikada ne trebate bacati jer vam jednog dana mogu dobro poslužiti. To je dokazao ovaj video koji je žena odlučila snimiti sa svojim ukrašavanjem.

Nađite jedan slobodan vikend i sav materijal pa onda napravite ovakvu istu dekoraciju. Sve što vam treba je lako dostupno a radi se o pravljenju plantaže za jagode ali na drugi način.

Samo pomislite kako bi lijepo bilo da imate svoje domaće jagode a ujutru kada ustanete naberete nekoliko njih i uživate sa svojom porodicom. Ovo je odlično za napraviti jer nije tako veliko pa vam neće oduzimati mnogo prostora a može vam stojati u dvorištu.

Trebat će vam nekoliko stvari a to su:

  • Jedna drvena paleta
  • Jedna pila za drvo
  • Bušilica za drvo
  • Vijci koji su jeftini

Sav taj materijal vjerovatno već imate a ako nemate, onda ga je lako kupiti ili posuditi alat od nekog vašeg priajtelja. U videu je sve objašnjeno kako da napravite istu plantažu koja će vas oduševiti.

Ne čekajte proljeće ili neko drugo vrijeme nego to napravite za prvi slobodan vikend.Plantaže koje napravite izgledaju isto kao neke velike saksije a na videu ćete primjetiti kako je to lako i posaditi.Trebat će vam zemlja koju možete kupiti ili uzeti negdje iz blizine.

Uzet ćete sadnice jagoda ili nekog drugog voća, povrća. Izaberite nešto što volite pa onda to i posadite.Zaljevajte redovno vaš vrt a onda kada dođe vrijeme, moći ćete uživati u ukusnim plodovima koje ste sami napravili.Sav projekat vas neće koštati puno novca jer su ti materijali za izradu skroz jeftini.

Sada je vrijeme da pogledate video kako da to napravite: