Priča koja razbija srca u paramparčad- Naša poznata pjevačica pružila napuštenoj bebi krov nad glavom- A ONDA SU SAMO DOŠLI I UZELI JE- NE MOŽE DA DOĐE SEBI (FOTO)

0

Pjevačica Zorica Erić, koja je pobijedila u prošlom serijalu ”Nikad nije kasno” je otkrila neke veoma tužne detalje iz svoga života, da je još u srednjoj školi čuvala djevojčicu koja je bila napuštena, pa joj je njena porodica na neko vrijeme dala krov nad glavom. Kasnije je djevojčica usvojena, a Zorica nikada ništa nje čula o njoj, pa je na tu temu rekla:

” Voljela bih samo da znam da je ona dobro. Ne moram čak ni da je vidim, ni da znam gdje je. Samo bih voljela da mi nekad neko samo javi da je ona dobro. To je jedna izuzetno teška i emotivna priča. Ništa nije trebalo da bude tako kako jeste. Pretpostavljam i da se ona ne zove onako kako smo je mi zvali. Zaista bih voljela samo neko da mi javi samo da je ona dobro, ali da to bude sto posto pouzdana informacija”

Dalje je Zorica ispričala: ” Ona je imala dva i po mjeseca kad sam je prvi put odvela kući. Ne znam šta da kažem zaista. To je bio jedan divan gest, ali ostavio je traga u našoj kompletnoj porodici. Prihvatiti dijete kao ravnopravnog člana i onda odjednom se presjeku sve veze. Kod nas u zemlji je kvantna fizika usvojiti dijete. Mi nismo ispunjavali uslove. Moji roditelji nisu imali riješeno stambeno pitanje, tako da smo mogli samo u snovima da je usvojimo”